Trots

Beste ouders/verzorgers,

Rond luilakken heb ik u geïnformeerd over de vernielingen bij De Bonte Mol. Ik was toen enorm teleurgesteld. Dat het gelukkig ook heel anders kan bleek vandaag, ‘de dag na de storm’.

Er waren al vroeg kinderen op het schoolplein vanmorgen. De appelboom bij de zandbak was gisteren namelijk omgewaaid en dat vonden veel kinderen jammer. Onze appelboom moest worden gered!
Met vereende krachten hebben de kinderen de boom rechtgezet en Hugo heeft de boom vervolgens met spanbanden vastgezet een het bord met ons logo. Daarna werd de grond rond de boomwortels aangestampt en kreeg de boom water. Vol trots keken we met elkaar naar de appelboom die weer fier overeind staat. We hopen dat hij deze situatie overleefd.

Het schoolplein lag echter ook nog gezaaid met allerlei takken en bladeren. Ook die zijn in het speelkwartier zorgvuldig opgeruimd en afgevoerd. Vele handen maakten licht werk.
Prachtig om te zien hoe de kinderen i.v.m. de veiligheid een stuk plein hadden afgezet met pionnen. Met bloed, zweet en tranen werd ons schoolplein opgeknapt.
 

Hulde aan alle kinderen die hebben geholpen. Een prachtig voorbeeld van eigen initiatief, samenwerking, verantwoordelijkheid dragen en de schouders eronder zetten.

 

Met vriendelijke groet,
René Venneker

IMG_6577 IMG_6577
IMG_6580 IMG_6580
IMG_6583 IMG_6583
IMG_6589 IMG_6589
IMG_6590 IMG_6590
IMG_6588 IMG_6588
IMG_6581 IMG_6581