Nieuwsbrief 29 juni 2023

Beste ouders/verzorgers,
 

Studenten op De Bonte Mol
Het is belangrijk dat er in de toekomst voldoende leerkrachten zijn. Daarom worden volgend schooljaar 3 studenten van de Pedagogische Academie voor het Basisonderwijs (PABO) op De Bonte Mol geplaatst. We zijn dus een opleidingsschool voor een nieuwe generatie leerkrachten.
In groep 1-2, 3-4 en 5-6 is een student geplaatst. Ze komen een paar dagen in de week naar Schermerhorn. We wensen deze studenten veel plezier op De Bonte Mol.
 

Zwemmen
In de loop van 2023 is het mogelijk geworden voor gezinnen met de AlkmaarPas (minima) én voor gezinnen met een inkomen tot 150% van het minimuminkomen, om voor kinderen van 5 tot 8 jaar zwemlessen bekostigd te krijgen. De lessen worden dan gefinancierd door het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zie de flyer in de bijlage.
 

Nieuwe medewerker BSO

Per 14 augustus komt meester Nigel Wijdenbosch ons BSO-team versterken. Hij start medio augustus in de vakantieopvang en na de zomervakantie komt Nigel op maandag, dinsdag en donderdag, samen met Petra, onze BSO verzorgen. We wensen Nigel en alle kinderen van de BSO een fijne tijd.
 

Doordraaiochtend

Op maandag 17 juli vanaf 8.45 uur maken alle kinderen kennis met hun nieuwe klasgenoten en (voor sommige kinderen) met hun nieuwe juf. Ook juf Lisa is deze ochtend op De Bonte Mol in groep 7-8.
Alle kinderen beginnen deze ochtend gewoon in hun eigen lokaal.

Luizen

Zes ouders hebben ons laten weten dat ze bereid zijn om te luizenpluizen. Wie van deze 6 ouders wil contactpersoon voor school en ouders worden en samen met ons de data van het luizenpluizen vaststellen?

 

Met vriendelijke groet,

René Venneker

newsletter newsletter