Nieuwsbrief 23 februari 2023

Beste ouders/verzorgers,

Audit 7 februari
Ik heb u geïnformeerd over de audit die op 7 februari op De Bonte Mol is gehouden. Het team heeft inmiddels het concept-auditrapport ontvangen. Het audit-rapport eindigt met enkele aanbevelingen. Die gaan we op de studiedag van 24 februari met elkaar bespreken.

Studiedag 24 februari
Naast het bespreken van het concept-auditrapport staan er meer zaken op de agenda van onze studiedag. Er zijn vorig jaar diverse onderzoeken en enquêtes gehouden. De resultaten daarvan worden met het team gedeeld. Daarnaast gaan we naar onze toetsen, ons leerlingvolgsysteem en naar rapporten/rapportage kijken. Tenslotte staat ook de Blosse-Expeditie en het nieuwe onderzoekskader van de onderwijsinspectie op de agenda.

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
Op De Bonte Mol hebben we sinds dit schooljaar 2 vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Deze 2 leerkrachten zijn niet in dienst van De Bonte Mol, maar we huren ze in via Alkmaar Sport.
Een van de 2 vakleerkrachten (meester Bas) stopt per 24 februari met het verzorgen van lessen bewegingsonderwijs op De Bonte Mol. Meester Remco werkt hier tot eind mei. Ook hij zal t.z.t. moeten worden vervangen.
Over de vervangingen hebben we zelf geen regie. De vakleerkrachten zijn in dienst van Alkmaar Sport. Zij zijn bezig om 1 of 2 nieuwe vakleerkrachten bewegingsonderwijs aan te trekken. Ik hoop dat dit snel lukt.

Mede namens alle collega’s van De Bonte Mol
wens ik iedereen een heel fijne voorjaarsvakantie,
René Venneker

newsletter newsletter