Nieuwsbrief 22-12-2022

Beste ouders/verzorgers,

De kerstviering en de kerstmaaltijd zijn gisteren prima verlopen. De maand december leent zich natuurlijk ook goed voor dit soort gezellige activiteiten. De gezellige verlichting in ons gebouw en onze nieuwe kerstbomen dragen daar zeker aan bij. Het zorgt voor een fijne decembersfeer.

Met een tevreden gevoel kijk ik terug op de laatste weken van 2022. Wat heb ik veel kinderen (en ook medewerkers en ouders) zien genieten. Het is niet in woorden uit te drukken, maar in elke groep gebeurt er op elk moment van de dag veel moois. De kleuter die vol trots met het zelfgemaakte kerststukje naar buiten loopt, het kind in groep 3 die laat horen wat zij allemaal al kan lezen, het kind in groep 6 dat gisteren passievol vertelde wat hij met zijn moeder gemaakt had voor de kerstmaaltijd of de kinderen in groep 7-8 die er samen voor zorgden dat er een fijne sfeer bij de kerstmaaltijd was. Allemaal voorbeelden waar we allemaal erg blij van worden.

Na de kerstmaaltijd hebben we met alle collega’s van ons team nog een gezellige avond gehad. Met rijmen en cadeautjes hebben we elkaar verwend. Ik ga nu niet ‘uit de school klappen’, maar ik kan u verzekeren dat sommige rijmen voor veel hilariteit zorgden en dat we veel plezier hadden.
Dit soort activiteiten zijn belangrijk. Dan voel je dat we samen één team zijn.

Nog even ter herinnering:
Vrijdagmiddag 23-12 zijn alle kinderen om 11.30 uur vrij van school.
Maandag 9 januari 2023 starten we weer vol goede moed.

Nogmaals fijne kerst en een mooi 2023
René Venneker

newsletter newsletter