Opbrengst sponsorloop

Waar een kleine school groot in kan zijn

Wie wil mij helpen om geld in te zamelen voor Stichting Holland-Oekraïne?
Dit was de vraag die Milou op 2 maart stelde in groep 7-8. Ze waren het er snel over eens. Natuurlijk wilden ze helpen! In een brainstorm werden allerlei plannen bedacht: flessen verzamelen, een rommelmarkt, een autowasstraat, een honden uitlaatservice, cupcakes verkopen, een sponsorloop, een lasergamehal. Kortom er waren genoeg ideeën. Het werd de sponsorloop. Dit konden we met alle kinderen van de school doen.


Dat het zo groots zou uitpakken hadden we niet verwacht. Al direct na de sponsorloop waren we blij verrast wat de verkoop van de verschillende kraampjes had opgebracht. Daarna begon het geld langzaam binnen te druppelen. De teller bleef maar oplopen.  

Vanmiddag was dan eindelijk het grote moment daar. Het overhandigen van de opbrengst. In de aula liep de spanning steeds verder op. Bij ieder cijfer dat werd onthuld werd het stiller. Uiteindelijk was er €5.948,90 te lezen op de cheque. Bij de kinderen een enorm gejuich. Bij Olga en Nel van Stichting Holland-Oekraïne een stille traan.

Wat zijn we ongelooflijk trots op onze leerlingen (en hun ouders) dat zij dit prachtige bedrag bij elkaar hebben weten te krijgen. We bedanken iedereen wie op welke wijze dan ook heeft geholpen.

 

Team de Bonte Mol

  

onthullen cheque onthullen cheque
Milou en oma Milou en oma