Covid-19 op De Bonte Mol

Beste ouders/verzorgers,

Op dit moment zijn er 2 collega’s op De Bonte Mol besmet met Covid-19. Het is nog onzeker wanneer zij precies weer kunnen komen werken. Dat wordt in de loop van komende week pas duidelijk.
Inmiddels is ook duidelijk geworden dat er geen externe invallers beschikbaar zijn. We proberen het de komende week zo goed als mogelijk te regelen, maar dat wordt niet eenvoudig. Het kan dus zijn dat u de mededeling krijgt dat uw kind niet naar school kan.
Houd daarom de KWIEB-berichten goed in de gaten!

In de afgelopen 2 weken na de voorjaarsvakantie zijn er ook veel kinderen thuis gebleven omdat ze een positieve uitslag hadden. Omdat de scholen weer ‘gewoon’ open zijn zou je kunnen denken dat het wel mee valt met het aantal besmettingen. Dat is echter een verkeerde conclusie: er zijn helaas veel kinderen en medewerkers ziek!
Gelukkig lijken de gevolgen van een Covid-besmetting mee te vallen.

Laten we hopen dat er niet nog meer besmettingen bij gaan komen en dat de kinderen en de collega’s die nu thuis zijn spoedig weer herstellen.

Indien een groep niet naar school kan zullen we u informeren. Omdat er ook ’s ochtends vroeg nog een afmelding van een zieke collega kan komen, vragen we u om begrip als u op een laat tijdstip geïnformeerd wordt. We doen ons uiterste best om de kinderen op school op te vangen, maar zonder voldoende medewerkers kan dat soms niet.

Met vriendelijke groet,
René Venneker

corona corona