Nieuwsbrief 15-2-2022

Beste ouders/verzorgers,

Eindelijk ……. er komen versoepelingen aan. Vanavond worden de nieuwe versoepelingen uitgelegd in een persconferentie. Het lijkt erop dat er na de voorjaarsvakantie ook op school weer veel meer mag. Heerlijk, daar kijken we naar uit!

Studiedagen
Donderdag 17-2 en vrijdag 18-2 zijn alle kinderen vrij omdat het team 2 studiedagen heeft. We gebruiken deze dagen o.a. om ons onderwijs te evalueren en de komende periode te plannen.

Nieuwe medewerker
Juf Quinty gaat onze school verlaten. Per 1 maart gaat zij bij een andere werkgever werken. We bedanken juf Quinty voor de tijd dat ze bij ons heeft gewerkt en wensen haar een mooie toekomst.
Hierdoor ontstond er een vacature op De Bonte Mol. Vorige week hebben we sollicitatiegesprekken gevoerd en een nieuwe collega kunnen benoemen. Juf Joyce Jacobs komt per 1 maart het team versterken als onderwijsassistent/ pedagogisch medewerker bso.
We wensen juf Joyce een fijne tijd op De Bonte Mol.

Studiemiddag alle medewerkers van Blosse
Maandag 21 maart is alle bso bij Blosse gesloten. Dit i.v.m. een studiemiddag, na lestijd, voor alle medewerkers van Blosse. Op 18-2 ontvangt u hier meer informatie over.

Parkeren bij De Bonte Mol
Van omwonenden van ons kindcentrum begrijpen wij dat er regelmatig auto’s op de stoep geparkeerd worden. Omdat er regelmatig ook bouwverkeer rond de bouwplaats aan de Tames Visserstraat geparkeerd staat, wordt de doorgang voor kinderen, ouders en omwonenden soms geblokkeerd. Wilt u daarom uw auto niet op de stoep parkeren?
Bij voorbaat dank.


Fijne voorjaarsvakantie

springbreak springbreak