Nieuwsbrief 14 december 2020

Beste ouders/verzorgers,

Het kabinet heeft vanavond verregaande coronamaatregelen afgekondigd. Morgen worden de maatregelen samen met het ministerie van onderwijs en de vakbonden uitgewerkt. Op dit moment is nog niet alles duidelijk. Op dinsdag (uiterlijk woensdag) zullen we u nader informeren.

Wat betekent dit concreet voor u en uw kind(eren):
- Dinsdag of woensdag wordt u geïnformeerd over het verzorgen van onderwijs in de periode van donderdag 17 december tot 18 januari.
- Op dinsdag 15 december komen alle kinderen ‘gewoon’ naar school. Geef uw kind een goede, stevige tas mee naar school, zodat ze diverse spullen mee kunnen nemen naar huis.
- De kinderen die op dinsdag 15 december na lestijd extra les hebben kunnen deze morgen gewoon nog volgen.
- Op woensdag 16 december is er nog geen thuisonderwijs. Deze dag wordt door de leerkrachten gebruikt om de komende periode voor te bereiden. Het kan wel alvast zo zijn dat uw kind wat werk vanuit school meekrijgt voor deze dag.
- De kerstviering op donderdag 17 december komt te vervallen.

- Indien ouders willen dat hun kind de beschikking krijgt over een chromebook van school, dan is daar een mogelijkheid voor. Ouders kunnen de laptop ophalen op dinsdag 15 december van 14.00–17.00 uur. Ouders tekenen voor ontvangst van de laptop. Let op: U dient zelf zorg te dragen voor een lader van Samsung. Die hebben we helaas niet beschikbaar.


De informatie van vandaag is zeker niet volledig. Houd dus goed de informatie vanuit school in de gaten! Morgen volgt meer informatie.

 

Met vriendelijke groet,
Het team van De Bonte Mol

corona corona