Nieuwsbrief 5 november 2020

Beste ouders/verzorgers,

Nieuwe monitoren in groepen 5-6 en 7-8
Bij modern onderwijs horen moderne middelen. Voor de groepen 5-6 en 7-8 zijn we bezig om onze beamers te vervangen door een nieuw systeem met touch monitoren. De eerste offertes zijn binnen en binnenkort maken we een keuze. Spannend, want het gaat om veel geld.
We verwachten dat het nieuwe systeem in december geplaatst gaat worden. Dan hebben we voor kerstmis prachtige, grote beeldschermen zodat alle leerlingen alles goed kunnen zien.

Sinterklaas
Gelukkig kunnen we melden dat de Sint op vrijdag 4 december De Bonte Mol komt bezoeken. We zijn bezig om alles binnen de richtlijnen te organiseren. Dat betekent o.a. dat er geen ouders bij kunnen zijn en dat we de Sint niet buiten gaan ontvangen. Aan alle ouders vragen om uw kind, net zoals op de andere dagen, gewoon voor 8.30 uur naar school te brengen. Dan gaan ze eerst naar hun eigen lokaal. Later op de ochtend wordt de Sint welkom geheten en gaat hij langs alle groepen.

Kerstviering
Ook de kerstviering gaat dit jaar anders dan in de afgelopen jaren. Ook hierbij kunnen ouders niet aanwezig zijn. De kerstviering vindt in ons schoolgebouw plaats. Op dit moment zijn we bezig om een programma te maken dat veilig is en toch ook gezellig voor iedereen.
De kerstviering is dit jaar op DONDERDAGAVOND 17 december van 17.00-19.00 uur. Nadere informatie volgt later.

Cororna-regels
We hopen natuurlijk dat Sinterklaas en de kerstviering door kunnen gaan. Indien het RIVM met richtlijnen komt die ons ontraden om de feesten te organiseren, dan houden we ons aan die richtlijnen. Op dit moment gaan we er vanuit dat we deze 2 feesten gezellig met onze kinderen kunnen vieren.

update update