Correctie op De Wandelgang-info en e-mailadressen

Beste ouders,

 

Ik heb een storende fout gemaakt in de tekst over onze reis naar Amerika. Er staat dat juf Saskia mee gaat. Dat zou ze misschien wel graag willen, maar dat is niet het geval.

Dit is de juiste informatie:

Op 23 oktober vliegen 4 collega’s van De Bonte Mol (Astrid, Hester, Marchien en René) naar New York en Boston om zich te laten inspireren door het onderwijs dat daar op ‘Essential Schools’ gegeven wordt.

 

Ik maak van deze gelegenheid graag gebruik om u te informeren over het ontvangen van de informatie vanuit De Bonte Mol. Het is gebleken, dat na een technische handeling enkele weken geleden, de e-mailadressen niet allemaal 1-op-1 juist zijn overgenomen. Het gevolg is dat sommige ouders de laatste Wandelgang en de uitnodiging voor de jaarvergadering/informatiebijeenkomst van 24-9 niet hebben ontvangen. Enkele ouders hebben dit bij me gemeld en daarom kunnen we dit herstellen. Als u de laatste Wandelgang en de uitnodiging voor de jaarvergadering van 24-9 NIET heeft ontvangen, wilt u dan snel contact met ons opnemen. Dan kunnen we uw e-mailadres controleren in ons systeem.

 

met vriendelijke groet,

René Venneker